divendres, 12 de juny del 2009

¡Robin Hood era gilipollas!

Bueno, quizás el titular ha sido un poco llamativo para captar vuestra atención. No sé si Robin Hood era o no era gilipollas, lo que sí sé es que este arquero y su ayudante sí lo son. Y no lo digo sólo por el pésimo espectáculo que ofrecen al programa Got talent, otro de los horribles programas donde la gente muestra cuán gilipollas son, o lo bien que cantan, a su país, sinó porque son realmente gilipollas.



También es verdad que son unos gilipollas comprometidos con la causa, mártires del gilipollismo para llevarlo a todos los rincones del planeta... pero como buenos mártires, alguien debe perecer y el otro divulgar la palabra de Dios (que también debía ser afín a esta religión)...

3 comentaris:

Núria ha dit...

com pot una persona atribuir a altres una "qualitat" que li pertany però en to despectius? ... des de la llibertat d'expressió és un gran privilegi, perquè si no no m'explico com energumens com tu diuen el que diuen (bé, i de fet... prou sorprenent és que sàpigues escriure, però potser tens un negre que ho fa per a tu, total, amb lu racista que ets...)

a casc...! vilarduuuulluuuu

missmostoles ha dit...

Si esto pasa en España, los mandan a Eurovisión xDD

Disjunto ha dit...

A mi m'encanta quan el de l'arc es queda com sorprès i pensant:
"Com? El meu amic de l'ànima (que he conegut avui a la cua del càsting) a mort? Jo creia que els arcs i les fletxes no mataven!!"